Snelheid is belangrijk! Waarom? Dat leggen we je graag uit

Waarom snelheid belangrijk is

Eén van de vragen die ons vaak gesteld wordt is: “Hoe snel werken jullie?”. En die vraag is logisch, want snelheid is belangrijk. Waarom? Dat leggen we uit.

Stel je hebt een huis gevonden, en je wilt de hypotheek snel geregeld hebben. Dan is het frustrerend als je hypotheekadviseur of -bemiddelaar het te druk heeft en zaken niet direct oppakt. Want ook geldverstrekkers hebben een werkvoorraad en hanteren verschillende verwerkingstijden.

Snelheid gevisualiseerd in een foto met lange sluitertijd van voorbijrijdende auto's

Een aangeleverd document kan dus zo maar anderhalve week onderweg zijn, voordat er een terugkoppeling op komt. En als het tegenzit vraagt de geldverstrekker om een aanpassing of stelt een aanvullende vraag en ben je opnieuw anderhalve week verder. In de tussentijd komt de datum voor het verlopen van je voorbehoud financiering dichterbij…

Het laatste wat je dus wilt, is dat je hypotheekadviseur of -bemiddelaar een vertragende factor is.

Dagverwerking

Daarom werken we met dagverwerking. Dat betekent heel eenvoudig: wat je vandaag aanlevert ligt uiterlijk de volgende werkdag bij de geldvertrekker. Precies zoals we beloven. Snel. Eenvoudig. En online!

Vragen

Benieuwd naar de verwerkingstijd van een specifieke geldverstrekker? Of spreekt onze snelheid je aan? Neem dan contact op. We helpen je graag. En snel.

Neem contact op