Een hypotheek voor € 995,- Kan dat eigenlijk wel?

Waarom is 123 Startershypotheek B.V. zo voordelig?

Deze vraag krijgen we vaak. Hoe kan het dat jullie voor een startershypotheek of een tweede hypotheek slechts €995 rekenen, terwijl een hypotheek elders vele honderden euro’s kost? Hoe is dat mogelijk en zitten er geen ‘addertjes onder het gras’?

Weinig uitzoekwerk

Om met het laatste te beginnen. Nee. Er zitten geen addertjes onder het gras. 

Want het antwoord is heel eenvoudig. Starters zijn een heel specifieke doelgroep. Ze hebben nog niet eerder een huis gekocht en zijn (meestal) niet gescheiden. Veel uitzoekwerk ten aanzien van een vorige hypotheek, diverse leningdelen met verschillende voorwaarden en de fiscale gevolgen daarvan (voor de ex-partners) is dus niet van toepassing. En dat bespaart ons veel tijd.

Voor het ophogen van je bestaande hypotheek of het aanvragen van een tweede hypotheek geldt dit eigenlijk nog meer. De enige gegevens zijn inkomen, schulden, het bij te lenen bedrag en de gegevens van je huidige hypotheek. Meer uitzoekwerk is het niet.

Je doet veel zelf

Daarnaast bieden we onze hypotheken aan op basis van execution-only. Dat betekent dat je zelf je hypotheek afsluit. Je krijgt hierbij geen advies. Dat klinkt spannend, maar valt in de praktijk best mee. Want het aanvragen en bemiddelen van de hypotheek doen we samen met jou.

Wat klanten zeggen

En dat zeggen wij niet alleen. Onze klanten bevestigen dat. Op Advieskeuze.nl scoren we gemiddeld een 9.7/10. Klanten waarderen ons om onze snelheid van reageren, accuraatheid en de goede begeleiding van het proces.

Laat je hypotheekvoordeel niet liggen

Heb je dus vragen over je ontvangen offerte-aanvraag of berekening? Of is er iets gewijzigd? Doe dan gerust een (vernieuwde) offerte-aanvraag of neem contact met ons op.