Lage maandlasten belangrijk? Overweeg de a.s.r. 40 jaar Welthuis Startershypotheek

Lage maandlasten

Voor veel starters op de woningmarkt zijn lage maandlasten belangrijk. Salarissen van starters zijn immers vaak (nog) bescheiden maar de uitgaven zijn hoog. Want starters willen zich graag verder ontwikkelen. Studeren, reizen of kinderen krijgen. En dat kost geld. 

Bovendien. We leven langer, werken langer en gaan dus later met pensioen. Best vreemd dat een hypotheek dan in 30 jaar moet worden terugbetaald. 

Lage maandlasten zijn dan belangrijk. En zeker de hypotheeklasten, want die slokken een fors deel van het maandelijks inkomen op.

Bekijk een uitleg over de de a.s.r. 40 jaar Welthuis Startershypotheek op YouTube

40-jarige hypotheek

Standaard hebben hypotheken een looptijd van 30 jaar. Echter, a.s.r. biedt als enige een hypotheek die je in 40 jaar aflost. Hierdoor spreid je dus je aflossing over een langere periode met als resultaat: lagere maandlasten. En de hypotheekrente van a.s.r. is vergelijkbaar met andere aanbieders in de markt.

En heb je het geld even niet nodig? Dan kun je elk jaar tot 15% van de oorspronkelijke lening terugbetalen. Boetevrij. De a.s.r. Startershypotheek is er uitsluitend voor hypotheken met NHG. Benieuwd naar de overige voorwaarden? Bekijk ze hier of neem contact met ons op.

Direct berekenen

Wil je weten wat dit betekent voor jouw maandlasten? Bereken het via onze maandlasten berekentool. Bij de looptijd vul je dan 40 jaar in.

Naar de berekentool