Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website 123startershypotheek.nl. Door gebruik te maken van deze website accepteer je onderstaande disclaimer.

Inhoud

Alle informatie op deze website is zorgvuldig en liefdevol samengesteld door 123 Startershypotheek BV, een zelfstandige organisatie gevestigd te Groningen en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 74540939. Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze informatie geen fouten bevat. Helaas kunnen wij, evenals onze leveranciers dit niet garanderen. Beslissingen die je neemt op basis van informatie op deze website zijn geheel voor eigen risico.

Dit heeft betrekking op alle informatie op onze website, waaronder:

  • Door ons verstrekte informatie in beeld en tekst
  • Informatie aangeboden via derden
  • Productinformatie
  • Beoordelingen
  • Uitkomsten van vergelijkingen en berekeningen

123 Startershypotheek BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarmee verstrekte informatie, noch voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Heb je foutieve informatie gezien op onze website? We stellen het op prijs als je het ons laat weten. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Berekeningen

123 Startershypotheek BV biedt op deze website diverse berekeningen aan. Deze berekeningen worden gedaan op basis van algemene uitgangspunten op basis van door jou ingevoerde gegevens. Dit kan afwijken van de realiteit omdat er in jouw situatie andere omstandigheden gelden. De uitkomsten van de berekeningen zijn alleen bedoeld ter indicatie en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. 123 Startershypotheek BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking en de uitkomst van de berekeningen.

Wijzigingen

123 Startershypotheek BV mag alle informatie op deze website, inclusief de tekst van deze disclaimer, ten allen tijde wijzigen zonder hier vooraf over te informeren. We adviseren bezoekers om regelmatig te controleren op nieuwe informatie.