Reviews

Wat zeggen klanten over ons? Je leest hier beoordelingen van klanten die zijn geplaatst op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Wil je zelf een review plaatsen? Dat kan via ons Advieskeuze-profiel.

23 april 2021 | 11:05 uur

Ondanks enkele lijken uit de BKR-kast heeft Klaas een fraaie hypotheek voor ons geregeld. Dat Klaas jarenlang ervaring heeft en weet hoe hij dergelijke problemen moet oplossen, heeft ons uiteindelijk de hypotheek opgeleverd. Verder is Klaas uitstekend bereikbaar en staat hij voor alle vragen klaar. Ik heb geturfd: in twee weken tijd heb ik ruim veertig belletjes gepleegd met Klaas en iedere keer stond hij uitgebreid te woord. Kortom: een uitstekend adviseur die ik iedereen meer dan aanraad!

21 april 2021 | 14:42 uur

Klaas heeft ons van A-Z fantastisch geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Hij stond altijd voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden en kwam zeer deskundig over. In het kort, we zijn echt erg tevreden en raden Klaas ook zeker aan!

5 april 2021 | 14:27 uur

Ik kwam 123Starterhypotheek toevallig tegen via een advertentie op Instagram en het wekte mijn nieuwsgierigheid. Klaas nam de tijd tijdens het kennismakingsgesprek en legde alles goed uit zonder opdringerig te zijn. Tijdens het gehele proces heel goed bereikbaar, nam mijn zorgen weg en ik kon met al mijn vragen bij hem terecht. Dit was mijn eerste hypotheekaanvraag en Klaas maakte de gehele hypotheekaanvraag erg gemakkelijk en dat voor een heel aantrekkelijk tarief! Aanrader dus.

3 maart 2021 | 20:27 uur

Klaas heeft mij fantastisch geholpen met de hypotheek voor mijn eerste huis. Heel fijn contact en kreeg snel en deskundig antwoord op mijn vragen. Absoluut een aanrader!

24 februari 2021 | 22:49 uur

Klaas is zeer responsief en behulpzaam. Alle communicatie waren duidelijk, en binnen 2 weken kreeg ik mijn hypotheekofferte. Bedankt!

22 februari 2021 | 11:47 uur

Vriendelijke en hulpvaardige begeleiding tijdens het doorlopen van het traject tot het afsluiten van een hypotheek. Altijd snelle reactie op vragen via e-mail en ook telefonisch goed bereikbaar. Ook geen extra kosten voor advisering o.i.d. Al met al kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over 123startershypotheek.