Reviews

Wat zeggen klanten over ons? Je leest hier beoordelingen van klanten die zijn geplaatst op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Wil je zelf een review plaatsen? Dat kan via ons Advieskeuze-profiel.

19 januari 2021 | 15:44 uur

Klaas is kundig in zijn vak, schakelt zeer snel en is heel aangenaam in het contact over en weer. Klaas denkt altijd met je mee en ziet snel de mogelijkheden, maar weet je ook tijdig en adequaat te wijzen op eventuele onmogelijkheden. Al met al zeer tevreden en bij de volgende keer weet ik Klaas zeer zeker weer te vinden!

19 januari 2021 | 13:12 uur

Dhr. Koop neemt de tijd voor je vragen, houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken en beantwoordt zeer tijdig zijn mail.

18 december 2020 | 15:40 uur

Klaas heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Ik kan alleen maar heel positief spreken over Klaas. Klaas heeft oprecht veel tijd en energie in mijn dossier gestoken, waar ik hem tot op de dag van vandaag erg dankbaar voor ben. Via deze weg wil ik Klaas nogmaals ontzettend bedanken voor alle hulp, steun en het vertrouwen in mij in het gehele hypotheek proces.

16 december 2020 | 14:32 uur

Klaas is deskundig en kan goed uitleggen. Daarnaast reageert hij heel snel en wordt daarom alles op tijd en snel geregeld voor mij. Dank je wel Klaas.

8 december 2020 | 15:05 uur

Via Klaas snel en makkelijk een hyptotheek geregeld.

26 november 2020 | 12:31 uur

Wij hebben voor de aankoop van onze eerste woning contact gehad met Klaas die ons ondersteunde bij het afsluiten van een hypotheek. Hele vriendelijke man die ons erg goed geholpen heeft en veel moeite in klantcontact steekt! Daarbij ook nog een vriendelijke prijs, ik zou iedereen zeker aanraden om via hier een hypotheek af te sluiten!