Reviews

Wat zeggen klanten over ons? Je leest hier beoordelingen van klanten die zijn geplaatst op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Wil je zelf een review plaatsen? Dat kan via ons Advieskeuze-profiel.

15 december 2022 | 17:18 uur

Ik ben super geholpen. Communicatie was duidelijk en snel, precies zoals je dat wil.

1 december 2022 | 16:03 uur

Wij hebben in juni 2021 een huis gekocht. Bij het zoeken naar een hypotheekadviseur kwamen wij uit bij Klaas. Wij vinden hypotheken interessant en vroegen ons af of wij niet zelf een hypotheek konden afsluiten. Na wat googelen kwamen wij uit bij Klaas. Het concept m.b.t. execution only hypotheken (afsluiten zonder advieskosten) sprak ons erg aan. Bij het aankopen van een woning is het toch fijn om op kosten te kunnen besparen. Petje af voor Klaas, want wij waren namelijk niet de makkelijkste klanten… Mijn partner had ten tijde van de financiering een flex contract en dan hadden wij ook nog de wensen van een bouwdepot… De geldverstrekker liet erg lang op zich wachten. Dit kwam mede door de coronaperiode waar wij toen mee te maken hadden. Desalniettemin, Klaas bleef zich inzetten voor de volle 100% en wij kunnen dan ook niet anders dan met vol lof praten over Klaas. Excuses voor de late review, want gezien de bergen die jij hebt verzet hadden wij de review al veel eerder moeten schrijven.. Maar dan nu toch bijna 1,5 jaar later dan gepland.... Klaas, wij danken jou middels deze weg alsnog voor jouw hulp bij de aankoop van onze woning in het Zuiden

21 november 2022 | 14:06 uur

Kundig advies en persoonlijke betrokkenheid. Echt een hypotheekadviseur die je kan vertrouwen

18 november 2022 | 12:23 uur

Als starter vonden we het zoeken van een hypotheekadviseur best spannend. We hebben ons contact met Klaas als zeer prettig en kundig ervaren. Hij is altijd goed bereikbaar, op de hoogte van de lokale woningmarkt en prettig in de omgang. Met zijn hulp hebben we een goede hypotheek voor een fijne woning gekregen.

20 juni 2022 | 12:37 uur

Klaas is goed bereikbaar, de uitwisselingen verliepen soepel. Klaas geeft helder uitleg en informatie over zijn diensten als financieel adviseur en tijdens de procedure, eenmaal in gang gezet. Vanaf de vraag naar mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheeklening tot aan de afhandeling en overdracht bij de notaris, is de samenwerking en afstemming met Klaas heel soepel verlopen!

20 juni 2022 | 12:02 uur

Klaas heeft ons op een vriendelijke en deskundige manier geholpen. Voor ons was dit perfect. We wisten wat we wouden en hadden hier geen advies bij nodig.