Reviews

Wat zeggen klanten over ons? Je leest hier beoordelingen van klanten die zijn geplaatst op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Wil je zelf een review plaatsen? Dat kan via ons Advieskeuze-profiel.

18 oktober 2023 | 13:29 uur

Prettige, snelle en vakkundige bemiddeling. Gewoon goed !

21 september 2023 | 08:41 uur

Wat een service! Het bestaat nog echt :-) De (lage) bemiddelingskosten zijn het echt dubbel en dwars waard. Natuurlijk moet je een veel zaken zelf regelen en op tijd indienen maar het werk wat Klaas voor ons heeft gedaan is echt top. Je moet goed voorbereid zijn in wat je zelf wilt en wat er persoonlijk mogelijk is natuurlijk, maar daar zijn de bemiddelingskosten dan ook naar. Klaas heeft heel goed meegedacht in het aanvraagproces, heeft ons altijd op de hoogte gehouden van de genomen stappen en bovendien een proactieve werkhouding. Dat is wat wij zo waarderen. Noem het Groningse nuchterheid, maar er zijn veel collega's die, op het gebied van servicegericht werken, nog veel van hem kunnen leren. Ook toen er even een tegenslag zat in de aanvraag heeft Klaas ons erg goed geholpen. Zonder zijn positieve inzet hadden wij onze hypotheek niet kunnen afsluiten. Wij willen alle medewerkers van 123startershypotheek heel erg danken voor alle ondersteuning en support. Wij komen in de toekomst zeker terug bij jullie.

28 juni 2023 | 17:58 uur

Klaas heeft de aanvraag van een bouwdepot bij mijn huidige hypotheekverstrekker begeleid. Dit is gedaan op een efficiƫnte manier met een tijdige terugkoppeling en snelle reactie.

15 mei 2023 | 13:47 uur

Het verhaal voor het afsluiten van de hypotheek was helder. Ik wist wat ik kon verwachten. Mijn vragen werden snel opgepakt en duidelijk beantwoord. Daarbij komt dat de kosten voor het afsluiten van een hypotheek bij deze adviseur veel lager zijn dan bij andere adviesbureaus. Echt een aanrader!

9 mei 2023 | 13:28 uur

Correct,snelle reactie en netjes! Zeker aan te bevelen!

26 april 2023 | 16:21 uur

Ik ben starter en bij de aankoop van mijn huis heeft Klaas Koop mij heel goed geholpen. Ik zou 123 startershypotheek zeker aanraden! :)