Reviews

Wat zeggen klanten over ons? Je leest hier beoordelingen van klanten die zijn geplaatst op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Wil je zelf een review plaatsen? Dat kan via ons Advieskeuze-profiel.

15 mei 2023 | 13:47 uur

Het verhaal voor het afsluiten van de hypotheek was helder. Ik wist wat ik kon verwachten. Mijn vragen werden snel opgepakt en duidelijk beantwoord. Daarbij komt dat de kosten voor het afsluiten van een hypotheek bij deze adviseur veel lager zijn dan bij andere adviesbureaus. Echt een aanrader!

9 mei 2023 | 13:28 uur

Correct,snelle reactie en netjes! Zeker aan te bevelen!

26 april 2023 | 16:21 uur

Ik ben starter en bij de aankoop van mijn huis heeft Klaas Koop mij heel goed geholpen. Ik zou 123 startershypotheek zeker aanraden! :)

15 februari 2023 | 16:31 uur

Pro actieve houding, goede informatie voorziening

15 december 2022 | 17:18 uur

Ik ben super geholpen. Communicatie was duidelijk en snel, precies zoals je dat wil.

1 december 2022 | 16:03 uur

Wij hebben in juni 2021 een huis gekocht. Bij het zoeken naar een hypotheekadviseur kwamen wij uit bij Klaas. Wij vinden hypotheken interessant en vroegen ons af of wij niet zelf een hypotheek konden afsluiten. Na wat googelen kwamen wij uit bij Klaas. Het concept m.b.t. execution only hypotheken (afsluiten zonder advieskosten) sprak ons erg aan. Bij het aankopen van een woning is het toch fijn om op kosten te kunnen besparen. Petje af voor Klaas, want wij waren namelijk niet de makkelijkste klanten… Mijn partner had ten tijde van de financiering een flex contract en dan hadden wij ook nog de wensen van een bouwdepot… De geldverstrekker liet erg lang op zich wachten. Dit kwam mede door de coronaperiode waar wij toen mee te maken hadden. Desalniettemin, Klaas bleef zich inzetten voor de volle 100% en wij kunnen dan ook niet anders dan met vol lof praten over Klaas. Excuses voor de late review, want gezien de bergen die jij hebt verzet hadden wij de review al veel eerder moeten schrijven.. Maar dan nu toch bijna 1,5 jaar later dan gepland.... Klaas, wij danken jou middels deze weg alsnog voor jouw hulp bij de aankoop van onze woning in het Zuiden