Reviews

Wat zeggen klanten over ons? Je leest hier beoordelingen van klanten die zijn geplaatst op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Wil je zelf een review plaatsen? Dat kan via ons Advieskeuze-profiel.

29 september 2020 | 08:56 uur

Over Klaas kan ik alleen maar positief spreken. Hij geeft duidelijke en goed onderbouwde adviezen, denkt mee en weet elke vraag te beantwoorden. Klaas reageert en handelt ontzettend snel, waardoor het gehele proces snel doorlopen kan worden. De communicatie verloopt erg soepel, doordat hij je (via de telefoon, mail of whatsapp) continu op de hoogte houdt van de voortgang. Met de hulp van Klaas voelt het afsluiten van een hypotheek als een simpel proces.

21 september 2020 | 11:55 uur

Goede en snelle reactie op al mijn vragen. Meedenkend. Ik raad het aan iedereen aan!

16 september 2020 | 19:20 uur

Na een gesprek bij de hypotheekadviseur waar ik geen klik mee had, ging ik zelf op onderzoek uit en landde ik puur voor alle informatie op 123Startershypotheek. Ik had nog wel wat vragen rondom de koop van mijn eerste huis, rentes, levensverzekering en vroeg uiteindelijk (was toch bezig) nog een offerte aan bij Klaas. Diezelfde dag nog had ik hem aan de lijn en telefonisch hielp hij mij door mijn vragen heen. Ik had er een goed gevoel bij en besloot op deze manier verder te gaan. Klaas is accuraat, reageert vlot en is zeker bereid te helpen. Dank, vond het enorm prettig hoe alles liep, ondanks de kilometers afstand en geen face to face contact!

4 september 2020 | 14:27 uur

Goed advies en erg gemakkelijk contact. Reageert snel, hij I s duidelijk over wat aangeleverd moet worden en hij regelt de rest. Heel eenvoudig eigenlijk.

19 augustus 2020 | 13:38 uur

supersnel de hypotheek afgerond met ook nog eens een mooie rente.

14 augustus 2020 | 18:49 uur

Klaas heeft ons op een prettige manier geholpen en geadviseerd bij de koop van ons eerste huis. Hij reageert snel, denkt mee en geeft duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn. Kortom, een echte aanrader!