Reviews

Wat zeggen klanten over ons? Je leest hier beoordelingen van klanten die zijn geplaatst op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Wil je zelf een review plaatsen? Dat kan via ons Advieskeuze-profiel.

22 september 2021 | 14:17 uur

Zeer kundig advies bij het eerste gesprek daarnaast snel een offerte van de bank en zeer korte lijntjes met Klaas Koop op het moment dat er iets geregeld moest worden voor de aanvraag. Ik zou zeker weer voor 123 Startershypotheek kiezen in de toekomst aangezien ik zeer tevreden ben.

1 september 2021 | 22:42 uur

Kort gezegd een top vent , steekt echt zijn nek uit om de hypotheek rond te krijgen.

1 september 2021 | 07:27 uur

Klaas neemt altijd snel contact op en was zelfs in zijn vakantie goed bereikbaar in deze voor ons stressvolle periode. Hij stelde ons gerust een heeft ervoor gezocht dat we, ondanks de vaka tieperiode, binnen relatief korte termijn de hypotheek rond hadden.

8 juli 2021 | 13:09 uur

Echt advies op maat: we wouden snel, hadden weinig eisen en hadden af en toe gericht informatie nodig. Klaas was altijd goed bereikbaar, deskundig en dacht ook uitgebreid mee. Precies wat we wilden: deskundigheid die ons rust gaf, pragmatisch meedenken en ook bereikbaar voor korte vragen. Absoluut een dikke tien!

11 juni 2021 | 06:06 uur

De heer Koop kan heel goed informatie overbrengen waar nodig en is erg professioneel.

3 juni 2021 | 17:58 uur

Klaas is een hele toegankelijke man waarbij je altijd terrecht kan met vragen. Hij geeft goed en snel advies. Ik zou zeker aanraden om je hypotheek via Klaas te regelen.