Veelgestelde vragen

Kan ik ook een afspraak maken?

Ja, dat kan. Je bent van harte welkom! Want een hypotheek sluit je niet elke dag af. En ondanks dat je je online goed voorbereidt kan het toch prettig zijn om een afspraak te maken. Om gewoon even kennis te maken, om aanvullende informatie te krijgen of om de details van je offerte te bespreken. We snappen dat heel goed.

De kosten van een gesprek zijn niet inbegrepen in de bemiddelingskosten en zijn eenmalig €95,-. In het gesprek nemen we alle tijd voor het beantwoorden van je vragen en het toelichten van het proces. Deze kosten zijn overigens wel aftrekbaar voor de belasting. 

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor! Ook in coronatijd. Want we schudden geen handen en houden tijdens het gesprek voldoende afstand. 

N.B. Als bemiddelaar van execution-only hypotheken mogen we niet adviseren. Wel kunnen we in het gesprek de verschillen tussen de diverse hypotheekverstrekkers en banken en bijbehorende voorwaarden bespreken en toelichten, zodat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.