Zelf je online hypotheek regelen! Wel zo handig in corona-tijd

Voor steeds meer klanten is een fysieke afspraak niet meer noodzakelijk bij het afsluiten van een hypotheek. En zeker niet voor starters. Zij zijn bij uitstek gewend om online hun zaken te regelen. En de startershypotheek leent zich daar uitstekend voor.

Juist in corona-tijd!

En dat komt goed uit. Juist nu we leven in een periode waarin geadviseerd wordt afspraken zoveel mogelijk te beperken.

We helpen je graag online

We staan voor je klaar per telefoon, e-mail en Whatsapp. Wat jij het prettigst vindt. En we reageren snel en accuraat.

Wil je toch graag een face-to-face gesprek? Ook daarvoor zijn vele mogelijkheden. We kunnen een online afspraak met je inplannen, bijvoorbeeld via Google Meet, Microsoft Teams, Zoom of FaceTime.

Welkom in Groningen

Wil je toch graag een fysieke afspraak maken? Ook dat is mogelijk. Ook in corona-tijd. Want we schudden geen handen, dragen een mondkapje, en houden tijdens het gesprek voldoende afstand. Ook is er gelegenheid om bij binnenkomst en vertrek je handen te ontsmetten. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor. Om gewoon even kennis te maken, om aanvullende informatie te krijgen of om de details van je offerte te bespreken. 

Goed om te weten

De kosten van een gesprek bij ons op kantoor zijn niet inbegrepen en zijn eenmalig €95. In het gesprek nemen we ruim de tijd voor het beantwoorden van al je vragen en voor het toelichten van het proces. Dit bedrag is overigens wel aftrekbaar voor de belasting.

Direct inplannen

Wil je een afspraak maken? Online of in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op.

Plan je afspraak